ʻO GdEdi Vacuum Cleaner no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka ʻīlio a me ka pōpoki

Pehea ka hana ʻana o nā ʻōpala ʻōpala ʻīlio?

Hāʻawi ka hapa nui o nā pulupulu ʻīlio i ka hoʻolālā kumu a me ka hana like.Hoʻopili ʻoe i ka mea hana hoʻomaʻamaʻa i ka hose o kāu ʻūhā a hoʻohana iā ia ma ka ʻūhā.A laila, kahili ʻoe i nā hulu pulupulu ma ka ʻaʻahu o kāu ʻīlio.Wehe nā bristles i ka lauoho holoholona ʻole, a lawe ka mana hoʻoheheʻe o ka vacuum i ka lauoho i ka ipu lepo.He mea maʻalahi loa ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka vacuum hoʻomaʻemaʻe holoholona.ʻO ka mea hou aku, ʻaʻole i hoʻolālā wale ʻia ka vacuum no ka hoʻomaʻemaʻe maʻamau o nā holoholona, ​​​​akā no ka lauoho pōkole a i ʻole ka huluhulu maikaʻi.He mea maʻalahi ka wehe ʻana i ka lepo, ka lauoho ʻīlio, a me nā ʻōpala pipi.ʻO nā vacuums ʻoihana no ka manawa lōʻihi, wikiwiki a maʻalahi hoʻi e hoʻohana.

He aha ke ʻano lehu e pono ai ʻoe e hoʻomaʻemaʻe pono i kāu ʻīlio?

Ke kūʻai ʻoe i kahi mea hoʻomaʻemaʻe mīkini, hiki iā ʻoe ke loaʻa i nā ʻano like ʻole a i ʻole nā ​​koho bristle ma kāu pulupulu ʻīlio.

Hiki i ka pulupulu slicker ke hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho make a lana a me nā ʻōpala i loko o ka lauoho a i ka manawa like ʻo ia ka hana o ka hoʻolōʻihi ʻana i ka lauoho, e hoʻonui ai i ka huluhulu.

宠物吸尘器众筹排版

Hoʻohana ʻia kahi lehu hoʻoheheʻe i ka wā hoʻoheheʻe o kāu ʻīlio.He mau niho lōʻihi a pōkole hoʻi ia e hopu ai i ka lauoho i hoʻokahe ʻia, ʻaʻohe mea i loko o ka ʻaʻahu o kāu ʻīlio.

Hiki i nā Kipi Uila ke kahi i ka lauoho o kāu pipi a hoʻokomo i loko o ke kīʻaha lepo e pale ai i ka hāʻule ʻana ma kahi ʻē.

ʻO kā mākou mea houmea hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe holoholonahiki ke hoʻokō i kāu mau pono a pau.Loaʻa iā mākou ka pulupulu 2-in-1 a me nā mea hoʻopau lauoho holoholona.

Hiki ke hoʻohana ʻia kahi nozzle/palapala maʻemaʻe no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā naps o nā papaʻaina, nā noho, nā pākaukau, nā sofas, nā kīwī, etc.

Hiki i ka pulupulu wehe lauoho holoholona ke wehe i ka lauoho ma kou lole a me ka pākeʻe, e neʻe i ka hema a me ka ʻākau, a ʻo ka hulu a pau e momo i loko o ka ipu.

ʻO 1.3L ka mana nui o ka pahu lepo hiki ke hoʻemi i ka pinepine o ka hoʻokuʻu ʻana.

Hiki i ka mea hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe holoholona ke waiho i ka manawa hou e pāʻani ai me nā keiki puaʻa.


Ka manawa hoʻouna: Nov-17-2022